Herregårdens Madbutik

facebook-76536_960_720

Ring til os på 2223 9802 eller 2494 4796, eller følg linket, like vores Facebook-side og få løbende opdateringer vedr. aktuelle events og særlige sæsonvarer.

 

ÅBNINGSTIDER:

Torsdag: kl. 14-17:30
Fredag: kl. 14-17:30
Lørdag: kl. 10-13

 

KONTAKT SLAGTEREN:

Du er altid velkommen til at ringe til slagteren og høre nærmere på Tlf. 2223 9802 eller til Møltrups hovednr. Tlf. 9713 1800.

 

FREDAG 21. OKTOBER KL. 14-17:

LAV DIN EGEN MOST PÅ MØLTRUP 

aebler-1

 

 

 

 

 

 

Få det bedste ud af dine æbler og få dem presset til en sund og forfriskende æblemost.

Aflever dine æbler, så moster og pasteuriserer vi dem for dig (min. 50 kg). Du får din most med hjem i Bag-in-Box. 3 liter Bag-in-Box kr. 40,-. 1 kg. æbler giver ca. 0,75 liter most. Mosten har 1 års holdbarhed.

Dette er et sponsorarrangement: 20 % af dagens omsætning går ubeskåret til Herregårdens Madbutik.

Se i øvrigt information på www.mobilmost.dk.

 

HERREGÅRDENS MADBUTIK

 

I Herregårdens Madbutik Møltrup finder du et stort og spændende udvalg af specialiteter fremstillet på Møltrup. Du vil opleve smagsprøver og skønne dufte af de røgede varer samt en høflig betjening fra Møltrups mænd.

Vi tilbyder bl.a.

  • Slagter- og pølsemagerivarer fra vores frilandsgrise og kreaturer.
  • Honning, marmelade, saft m.m. fra egen avl.
  • Lækkert hjemmebag.
  • Specialoste fra Ulvedal.
  • Krydderier
  • Dansk æblemost.

Desuden kan du altid glæde venner, kolleger eller familie med et gavekort eller en flot gavekurv fra Herregårdens Madbutik Møltrup.

Konceptet er simpelt:

Grisene skal fødes og vokse udenfor med naturlig adfærd i form af leg, roden med trynen og en masse motion. Et specielt foderprogram har en positiv indvirkning på kødets smag, og det giver derfor Møltrupgrisen mere smag, mørhed og stor kødfylde.

Oksekødet stammer fra malkebesætningen, udsætterkøer, stude, kalve og kvier.

Dyrene , som opdrættes på Møltrup, bliver efter slagtning forædlet til de lækreste specialvarer i gårddens pølsemageri. Der arbejdes ud fra håndværksmæssige traditioner med kvalitet i højsædet.

 

kontrolrapport