Café Møltrup i Vildbjerg

Tel. 9992 9827

Kirkegade 3-5, 7480 Vildbjerg

– OGSÅ SOM TAKEAWAY 🙂

 

 

ÅBNINGSTIDER 2018

Onsdag – fredag kl. 11-19
Lørdag kl. 11-15

 

JULE-ÅBNINGSTIDER 2018 

Juledeko

Onsdag 19/12: kl. 11-19
Torsdag 20/12: kl. 11-19
Fredag 21/12: kl. 11-19
Lørdag 22/12: kl. 11-15

Herefter LUKKET frem til:

Torsdag 3/1-19: kl. 11-19
Fredag 4/1: kl. 11-19
Lørdag 5/1: kl. 11-15

 

SKOLEMAD

Café Møltrup leverer også skolemad via bestillingssitet www.moltrup.skolemad.dk. Foreløbig aftale udelukkende med Vildbjerg Skole. Tjek menu, priser, etc. via linket.

 

OM CAFÉEN

På Café Møltrup kan man købe mad af høj kvalitet, hvor det bærende element er kødet fra Herregårdens Madbutik, Møltrup. Der kan også nydes en kop kaffe med Møltrups hjemmelavede is, cheesecake, dagens kage eller andet….
Møblementet i caféen vil udgøres af istandsatte, brugte møbler. Konceptet er, at det meste er til salg, så hvis man kan lide stolen, man sidder på, så kan man købe den med hjem.

Else Visgaard

Else Visgaard

Som der efterhånden er blevet kendt, vil man kunne se en mindre kunstudstilling, når man nyder sin mad eller kaffe på Café Møltrup. Aktuelt har vi fornøjelsen af at præsentere Else Visgaard, der har malet siden barnsben. Hun startede med oliemaleri, prøvede senere i nogle år kræfter med akvarel/airbrush – stærkt inspireret af meget dygtige kolleger i reklamebranchen. Nu males der udelukkende med akryl/olie.
Else maler såvel abstrakt som figurativt i en malerverden, hvor alt er muligt og intet er forkert. Et foto fastholder et øjeblik, mens man med et maleri kan bevæge sig frem og tilbage i tiden – til man er tilfreds med resultatet. Hun har deltaget i mange udstillinger – også censurerede og er med i netværket “Atelierfolket”, “Lev af din kunst” og “Kunstnere mod social skævhed”.  Hun har været medlem af det kunstnerstyrede Galleri Krinkelkrogen i Herning og netværket Nordvestkunst.
Er registreret Art Money Artist.

Café Møltrup – en del af projekt “Mad med Mening”. Formålet er dels at skabe arbejdspladser for mennesker, der ellers ikke får chancen på arbejdsmarkedet, og dels at etablere positive og opbyggelige kontakter til civilsamfundet uden for Møltrup. Dette er afgørende, når man flytter fra Møltrup til egen bolig.

Møltrups dyr, som er det bærende element i store dele af caféens menu-kort, opdrættes i gode velfærdsstalde og fodres med kvalitetsfoder. Desuden vægtes det, at dyrene har god plads og masser af frisk luft. Dette giver en god sundhed blandt dyrene og dermed en høj kødkvalitet.

AllergenerSpørg venligst personalet.

 

Besøg af TV/Midt-Vest

TV/Midt-Vest kom forbi dagen efter åbningen (16/6-16).

Har du 2 min., så følg linket og mød John, der bor på Møltrup og er flexjob-ansat på Café Møltrup:

http://www.tvmidtvest.dk/nyheder/16-06-2016/1930/cafe-skal-redde-johns-liv?autoplay=1#player?clip#player

 

Facebook-ikon, lille

Følg Café Møltrup på Facebook….

 

kontrolrapport

 

Menu-kort

Menukort 2018 - side 1

Menukort 2018 – side 1

Menukort 2018 - side 2

Menukort 2018 – side 2

 

 

Der tages forbehold for trykfejl…