Café Møltrup i Vildbjerg

Tel. 9992 9827

Kirkegade 3-5, 7480 Vildbjerg

– OGSÅ SOM TAKEAWAY 🙂

 

Åbningstider 2019

Onsdag – fredag kl. 11-19
Lørdag kl. 11-15

 

 

Skolemad

Café Møltrup leverer også skolemad via bestillingssitet www.moltrup.skolemad.dk. Foreløbig aftale udelukkende med Vildbjerg Skole. Tjek menu, priser, etc. via linket.

 

Om caféen

På Café Møltrup kan man købe mad af høj kvalitet, hvor det bærende element er kødet fra Herregårdens Madbutik, Møltrup. Der kan også nydes en kop kaffe med Møltrups hjemmelavede is, cheesecake, dagens kage eller andet….
Møblementet i caféen vil udgøres af istandsatte, brugte møbler. Konceptet er, at det meste er til salg, så hvis man kan lide stolen, man sidder på, så kan man købe den med hjem.

 

Lene Yde

Lene Yde

Som det efterhånden er blevet kendt, vil man kunne se en mindre kunstudstilling, når man nyder sin mad eller kaffe på Café Møltrup, og lige nu er der rigtig dejlige farver. Lene Yde fra Redsted fortæller selv: ”Mine billeder kommer indefra. Inspiration kan være musik, en drøm, en oplevelse eller måske en fantastisk himmel. Jeg kan slet ikke undvære at male og har gjort det siden år 2000.

Lene, der er en rutineret billedkunstner, udstiller selv i denne forbindelse, men er også med i et malerfællesskab i Thy. Udstillingen kan ses frem til slutningen af marts måned og alle er velkommen til at aflægge caféen et besøg i åbningstiden.

.

Café Møltrup – en del af projekt “Mad med Mening”. Formålet er dels at skabe arbejdspladser for mennesker, der ellers ikke får chancen på arbejdsmarkedet, og dels at etablere positive og opbyggelige kontakter til civilsamfundet uden for Møltrup. Dette er afgørende, når man flytter fra Møltrup til egen bolig.

Møltrups dyr, som er det bærende element i store dele af caféens menu-kort, opdrættes i gode velfærdsstalde og fodres med kvalitetsfoder. Desuden vægtes det, at dyrene har god plads og masser af frisk luft. Dette giver en god sundhed blandt dyrene og dermed en høj kødkvalitet.

AllergenerSpørg venligst personalet.

 

Besøg af TV/Midt-Vest

TV/Midt-Vest kom forbi dagen efter åbningen (16/6-16).

Har du 2 min., så følg linket og mød John, der bor på Møltrup og er flexjob-ansat på Café Møltrup:

http://www.tvmidtvest.dk/nyheder/16-06-2016/1930/cafe-skal-redde-johns-liv?autoplay=1#player?clip#player

 

Facebook-ikon, lille

Følg Café Møltrup på Facebook….

 

kontrolrapport

 

Invitation til guidet besøg på Møltrup

Rundvisning, historie og kaffebord 11.04.19

Besøg Møltrup A5, Vildbjerg

Menu-kort

Menukort 2018 - side 1

Menukort 2019- side 1

Menukort 2018 - side 2

Menukort 2019 – side 2

 

 

Der tages forbehold for trykfejl…