Møltrups Mad i Aulum

 

Tel. 99 92 98 28

Danmarksgade 2 i Aulum.

 

ÅBNINGSTIDER 2017

Onsdag – fredag: kl. 11-19
Lørdag: kl. 9-12

 

ÅBNING AF NYE LOKALER 23/8-17

Forstander Ebbe Larsen klipper det røde bånd og slår dermed dørene op til de nye lokaler i Aulum.

 

 

MENUKORT

Menukort 2017

 

 

FÆLLESSPISNING 2017

Vi serverer traditionel varm hverdagsmad – af høj kvalitet – på flg. dage kl. 16-18. Pris kr. 60,-.

  • Torsdag 12/10: Nakkesteg med persille, kartofler, skysauce, årstidens råkost/salat. For kr. 25,- kan der tilkøbes æblekage til dessert.
  • Onsdag 8/11: Hakkebøf med løg, kartofler, skysauce,  årstidens råkost/salat. For kr. 25,- kan der tilkøbes æblekage til dessert.
  • Torsdag 7/12: Flæskesteg, kartofler, skysauce, rødkål/rødkålsråkost. For 25,- kan der tilkøbes ris á la mande til dessert.

Nyd middagen i caféen eller tag den med hjem!

 

HJEMMELAVET IS AF KOMÆLK

Vi tilbyder hjemmelavet is baseret på komælk fra tanken på Møltrup. Der er seks forskellige varianter, som kan købes som kugler i et bæger. Der er også mulighed for at tage isen med hjem i en termoboks.

 

KAFFE, LATTE, VARM CHOKOLADE, ETC.

I butikken er der indrettet café-område, hvor du kan nyde en kop kaffe, latte, varm kakao eller noget koldt at drikke. Dertil kan vi tilbyde hjemmebagte boller med pålæg, et stykke lagkage, en baronessesnitte eller bare en småkage.

 

JEANNE d’ARC LIVING VINTAGE MALING

Vores møbler i butikken er genbrugsmøbler, der er fikset op med Jeanne d’Arc maling, i fine pastelfarver. Vi har konstrueret en ”malersøjle” i butikken, hvor du har mulighed for at købe denne spændende kvalitetsmaling i mange forskellige farver – i både små og lidt større dåser.

Kom ind og oplev vores nye, hyggelige café og butik.

 

kontrolrapport