Møltrups eget køkken

Køkkenet på Møltrup er arbejdsplads for 8-12 beboere.

Der laves dagligt morgenmad til 52 pers., frokost til 85 og varm mad til 72 pers.. Alt i alt betyder det ca. 23.000 dagsportioner mad på et år. Hertil kommer honorering af sommermøde, høstfest, julemarked og diverse jubilæer og receptioner. Ydermere har vi besøg af ca. 2.000 kaffegæster (turister) hen over sommer-sæsonen.

I Møltrups køkken bliver alt lavet fra bunden og af egne råvarer. Slagteri og gartneri er faste leverandører til køkkenet med kød, kartofler, div. grøntsager og årstidens frugter. Køkkenet serverer traditionel dansk mad med et strejf af ny inspiration. Opskrifterne følger de gængse anbefalinger mht. indhold af fedt, grønt og groft, fx er al gærbrød hjemmebagt og indeholder min. 25% groft mel. På et år bages ca. 3.000 rugbrød og 4.000 franskbrød.

Til ”Herregårdens Madbutik” og ”Møltrups Rullende Madbutik” leverer køkkenet marmelade, småkager, formkager, hjemmebagte brød, supper, etc.

Møltrups køkken blev gennemgribende renoveret i 2011 og fremstår i dag topmoderne.

 

kontrolrapport