Besøg Møltrup

Sommermøde 2018

Søndag 10. juni kl. 13-17

Sommermøde 2014 - Møltrup

Den anden søndag i juni afholdes hvert år det traditionsrige “SOMMERMØDE”, hvor Møltrup er åbent for gæster, som samles om et godt foredrag, fællessang og musik. Hele området syder i øvrigt af aktivitet, kaffeborde og salgsboder denne eftermiddag.

Kl. 14 taler en indbudt gæstetaler i parken.

Mere herom når vi nærmer os….

 

 

Sommerhøjskole 2018

WP_20150803_17_23_59_Pro

Fra mandag 6. august til lørdag 11. august (uge 32) er der mulighed for en anderledes ferieoplevelse på Møltrup Optagelseshjem.
Ugen byder på samvær, foredrag, fortælling, udflugter, kreative værksteder, sang, musik, teater og naturen.

Programmet er under udarbejdelse. Forventes klar i marts/april, hvor det vil blive lagt ud her på siden – eller ring på 9713 1800 og få det tilsendt.

Følg linkene nedenfor for at se sidste års program:

Program 2017

Værksteder og Tilmelding 2017

 

 

Rundvisning på Møltrup

Omkring 3.000 gæster finder i løbet af året forbi Møltrup Optagelseshjem i form af større eller mindre grupper fra foreninger, menighedsråd, virksomheder, etc.
Møltrup inviterer gerne indenfor – samtidig med at vi til enhver tid vil forsvare beboernes privatliv. Derfor understreger vi, at Møltrup ikke er et udflugtsmål i traditionel forstand –  men særligt orienteret mod vores bagland.

En rundvisning består normalt af et oplæg i én af herregårdens flotte stuer. Derefter får man en god rundvisning på stedet.
Desuden byder Møltrups køkken på et dejligt kaffebord med hjemmebagte boller og kage – eller lign.. Under kaffen vil der være god tid til supplerende spørgsmål og svar.
Besøget tager ca. 2½ time, koster 65 kr. pr. person incl. kaffen, og afsluttes med et besøg i Herregårdens Madbutik, hvor der er mulighed for at købe smagsoplevelser med hjem. Der kan maksimalt være 50 personer med på en rundvisning – og min. 20 pers.

Enhver form for besøg på hjemmet – ud over sommermødet (i juni), og julemarkedet (lørdag før 1. søndag i advent) – skal altid aftales i forvejen.
Hvis du vil arrangere en udflugt til Møltrup Optagelseshjem, så ring på 97131800 og aftal nærmere med Linda Kirk Madsen. Du kan også skrive en mail til lm@moltrup.dk (IKKE im@moltrup.dk)

Vær venligst opmærksom på, at besøg modtages mandag – torsdag. For at værne om beboernes privatliv, har Møltrup generelt lukket for gæster i weekenderne – lige bortset fra helt særlige arrangementer som sommermøde og julemarked.