Besøg Møltrup

JULEMARKED PÅ HERREGÅRDEN 2017

Julemarked_billede smalt

Lørdag 2. december kl. 10-15
er der sædvanen tro julemarked på Møltrup Optagelseshjem.
Der er tændt op i stuerne, hvor der sælges alt fra julepynt til norske klejner, advents- og juledekorationer, julesmåkager og meget andet, som formår at tænde julelys i øjne på  både store og små.
Desuden er der risengrød, pandekager og pølser i massevis. Madbutikkens hylder og kølere bugner af kvalitetsvarer til den kommende højtid, hvor danskerne i særdeleshed  har tradition for at hygge sig med venner og familie om et måltid mad.
Både indkøbte kvalitetsoste, krydderfedt, fedtegrever, sylte og paté hygger sig side om side med løgpølse, leverpølse og spegepølser i alverdens afskygninger.
Man er også velkommen til at gå en tur gennem stalden og klappe en kalv, der vil være hestevognskørsel og hygge på gårdspladsen og meget, meget andet…..

Vel mødt til endnu en hyggelig dag på Møltrup!

Der er naturligvis gratis entré.

SOMMERHØJSKOLE 2017

WP_20150803_17_23_59_Pro

Fra mandag 7. august til lørdag 12. august 2017 (uge 32) er der mulighed for en anderledes ferieoplevelse på Møltrup Optagelseshjem.
Ugen byder på samvær, foredrag, fortælling, udflugter, kreative værksteder, sang, musik, teater og naturen.

PROGRAMMET ER UDE….

Følg linkene nedenfor, eller ring på 9713 1800 og få det tilsendt.

Program 2017

Værksteder og Tilmelding 2017

Kom og vær med!

HØJSKOLEFOREDRAG

I forbindelse med sommerhøjskolen vil det være muligt for interesserede at deltage i de enkelte foredrag, som indgår i ugens program. Pris: 70 kr. pr. foredrag inkl. kaffe. Tilmelding er nødvendig senest dagen i forvejen på tlf: 97 13 18 00.

TIRSDAG  8/8

Erik Lindsø 1Kl. 9.30: Foredrag ved Erik Lindsø med emnet: ”Livet er svært, men matematik er sværere.” – Om Storm P. og humoristens menneskesyn. Foredraget er i teltet i parken.

Dorte MundbjergKl. 19.30: Diakon Dorthe Mundbjerg, Århus vil fortælle og vise billeder fra sin tid på soldaterhjemmet i Irak. Foredraget er i Th. Poulsens Sal på Møltrup.

ONSDAG 9/8

Jens Bonde - Sirius-PatruljenKl. 19.30: Jens Bonde, Aalborg vil fortælle om sine 2 år med Sirius-patruljen. En fortælling med billeder og lyd om hverdagen i det arktiske. Foredraget er i Th. Poulsens Sal på Møltrup.

 

 

TORSDAG 10/8

Lasse Lunderskov FBKl. 9.30: Musikalsk foredrag ved Lasse Lunderskov. Han vil fortælle om sit liv som komponist og skuespiller og underholde os med salmer, sange og viser med egne melodier. Foredraget er i teltet i parken.

 

 

FREDAG 11/8

Mandela 1Kl. 9.30: Foredrag ved Steen Andreassen med emnet: ” Mandelas vej til frihed og forsoning.” Foredraget er i teltet i parken.

 

 

ADVENTSSANG ONSDAG 29. NOVEMBER 2017 KL. 19:30

Jul

Denne onsdag før 1. søndag i advent samles vi om julens salmer og sange omkring klaveret med højskolesangbogen og salmebogen i hånden. Ring 9713 1800 og tilmeld af hensyn til kaffen.

JULEMARKED LØRDAG 2. DECEMBER 2017 KL. 10-15

Sammen med Lions Club Trehøje Lyngtotter inviterer Møltrup traditionen tro til julemarked lørdagen før 1. søndag i advent.

Vi sælger juletræer, gran og dekorationer. Julepynt, lys og servietter. Klejner, pandekager og risengrød. Grillpølser, brændte mandler og julesmåkager. Sylte, and, medister og alle andre julespecialiteter fra Herregårdens Madbutik. Der er hestevognskørsel, julemand og meget andet for hele familien.

Sæt kryds i kalenderen og følg os på Facebook for opdateringer.

RUNDVISNING

Omkring 3.000 gæster finder i løbet af året forbi Møltrup Optagelseshjem i form af større eller mindre grupper fra foreninger, menighedsråd, institutioner og virksomheder.
En rundvisning består normalt af et oplæg i én af herregårdens flotte stuer. Derefter får man en god rundvisning på stedet.
Desuden byder Møltrups køkken på et dejligt kaffebord med hjemmebagte boller og kage. Under kaffen vil der være god tid til supplerende spørgsmål og svar.
Besøget tager ca. 2½ time, koster 65 kr. pr. person incl. kaffen, og afsluttes med et besøg i Herregårdens Madbutik, hvor der er mulighed for at købe smagsoplevelser med hjem. Der kan maksimalt være 50 personer med på en rundvisning – og min. 20 pers.

Enhver form for besøg på hjemmet – ud over sommermødet (i juni), og julemarkedet (lørdag før 1. søndag i advent) – skal altid aftales i forvejen.
Hvis du vil arrangere en udflugt til Møltrup Optagelseshjem, så ring på 97131800 og aftal nærmere med Linda Kirk Madsen. Du kan også skrive en mail til lm@moltrup.dk (IKKE im@moltrup.dk)

Vær venligst opmærksom på, at besøg modtages mandag – torsdag. For at værne om beboernes privatliv, har Møltrup generelt lukket for gæster i weekenderne – lige bortset fra helt særlige arrangementer som sommermøde og julemarked.