Forstanderskifte 2021/2022

Møltrup står over for et forstanderskifte

Elise_og_Ebbe_03

Elise og Ebbe Larsen afleverer Møltrup-depechen til årsskiftet.

Møltrups forstanderpar Elise og Ebbe Larsen er begge fra ’50erne. Brylluppet stod i 1977, og starten på en fælles livsrejse var dermed skudt i gang. I løbet af seks år stødte der fire børn til rejseselskabet. Derudover havde Elise sit professionelle virke som sygeplejerske på plejehjem, i akutmodtagelse, i hjemmepleje og på hjertemedicinsk afd., og Ebbe som lærer på Hestlund Efterskole og forstander på Rønde Høj-og Efterskole.

I 1998 rykkede hele familien fra Østjylland til den jyske hede og flyttede ind i forstanderboligen på Møltrup Optagelseshjem. Fra at arbejde hver for sig, var det hensigten, at Elise og Ebbe nu skulle have fælles job. – Men det viste sig at blive langt mere end et fælles job: Det var et nyt, fælles barn!

Tid, der går godt, går stærkt, og det kan være svært at følge med. Nu har erkendelsen imidlertid indhentet tiden, og det femte barn skal overlades i nye hænder. Sådan er livet nu engang.

Elise og Ebbe skal til – i starten af 2022 – i højere grad at leve af og med hinanden og deres første fire børn, svigerbørn og 13 børnebørn i alderen 1–15 år.

 

Stillingsopslaget til forstander på Møltrup ses her.